ЖК "Європейський Квартал" - Вінниця

Обговорюємо все, що пов'язано з недобудовами або проблемними спорудами
Ответить
Саша
Сообщения: 1
Зарегистрирован: Пт апр 29, 2022 6:21 pm

Вітання.
в 2017 роцістав пайовиком ЖК Європейський квартал, що забудовується за адресою м. Вінниця, вул. Покришкіна, 8В (на місці старого карєру, поряд з цегляним заводом) це район Старого міста. Звичайно, основною перевагою, яка спонукала придбати саме тут - це ціна року, порівнярно з конкурентами вона мін на 30% нижча. Проте виявилось, що дишева юшка - гірка правда. Забудовник декларував виконати свої зобовязання на протязі календарного року, тобто максимум до кінця 2018 року, здавши в експлуатацію 12-ти поверховийй комплекс з садочком, спортивним комплексом та великою кількістю комерційних приміщень.
Сьогодні травень 2022, залишаємось проживати в орендованому житлі, а потенційна нова квартира виглядає ось, так:
https://www.youtube.com/watch?v=BG1IHRpHw_w
Що підскажете, як бути, що робити, до кого звертатись, з ким?
Ната
Сообщения: 1
Зарегистрирован: Пн май 02, 2022 8:02 pm

Я така ж як Ви, обманута солодкою ціною. Купила за останні кошти квартиру в європейському кварталі, залишаюсь в орендованій квартирі.
Давайте обєднуватись, писати, дзвонити, шукати можливі варіанти!
Саша
Сообщения: 1
Зарегистрирован: Пт апр 29, 2022 6:21 pm

Підключаймо інших оманутих співвласників, об'єднавшись - зможемо більш конкретніше та продуктивніше працювати. Разом до отримання омріяного власного куточку!
Изображение
Последний раз редактировалось Саша Пн май 02, 2022 8:23 pm, всего редактировалось 2 раза.
admin
Site Admin
Сообщения: 3
Зарегистрирован: Пт апр 29, 2022 11:55 am

Як Повідомив депутат 11 округу від партії «Слуга народу» - Пашковський Максим на свої сторінці у Facebook що до "Європейского Кварталу" у місті Вінниця у нього є важлива новина.

Увага! Це важливе повідомлення для всіх інвесторів ЖК “Європейський квартал” у Вінниці, а також для правоохоронних органів міста Вінниці, Вінницької області та всіх зацікавлених в розкритті кримінального злочину керівників відповідних відомств у Києві.
До мене надійшло звернення з проханням розібратися зі скандальним будівництвом ЖК “Європейський”, куди вінничани вкладали свої заощадження з метою придбати житло. Та, на жаль, орендар комунальної земельної ділянки ТОВ “Рендінвест” випадково або цілеспрямовано обрало своїми партнерами організації з сумнівною репутацією. Випадково чи ні — питання до правоохоронних органів. Головне зараз — відповісти інвесторам житла, як саме ТОВ “Рендінвест” та його партнери розпорядилися грошима вінничан на будівництво квартир та дитячого садочка.
Прямо зараз перед моїми очима лежить Рішення №2317 від 08.10.2015 Виконкому Вінницької міської ради, в якому керівництво ТОВ “Рендінвест” (ЄДРПОУ 39011109), яке вінницькі ЗМІ пов’язують з депутатом Вінницької міської ради Олександром Даном, просить змінити документацію та викреслити з неї ЖБК “Новобудова”. Причина — ЖБК “Новобудова” не має можливості побудувати дитячий садок за адресою вул. Покришкіна. 8В. Тобто, ТОВ “Рендінвест” вже на етапі отримання дозвільної документації на будівництво намагається, умисно викривляючи та спотворюючи реальність, ввести в оману членів Виконкому Вінницької міської ради щодо статусу ЖБК “Новобудова” та реальних можливостей цієї організації.
Партнером ТОВ “Рендінвест” в забудові ЖК “Європейський квартал” є також ЖБК “Новобудова-2”, ЖБК “Новобудова-3” та ЖБК “Новобудова-6”: засновник та юридична адреса цих організацій повністю співпадає з даними організації ЖБК “Новобудова”. За даними офіційних реєстрів, всі організації, яких ТОВ “Рендінвест” обрало своїми партнерами по забудові орендованої комунальної земельної ділянки, є фігурантами десятків кримінальних справ, пов’язаних з будівництвом.
Я вже готую відповідні запити у правоохоронні органи з метою захистити інтереси жителів Вінниці, що потрапили в біду та стали жертвами ТОВ “Рендінвест” та змушені роками шукати справедливості.
Щоб бути об'єктивним та неупередженим, вважаю за необхідне встановити чи дійсно ТОВ “Рендінвест” пов’язане з депутатом Вінницької міської ради Олександром Даном, чи дійсно власник ТОВ “Рендінвесту” брав участь у відведенні в приватну власність земель Вінницького центру дитячого та юнацького туризму?! Також цікавить питання, які саме кримінальні справи відкриті по ЖБК “Новобудова”, ЖБК “Новобудова-2”, ЖБК “Новобудова-3” та ЖБК “Новобудова-6” і чи повідомлені про це громадяни.
Вінничани не повинні ставати жертвами маніпуляцій будівельних магнатів, особливо, якщо до цієї справи причетні високопосадовці Вінницької міської ради. Як народний депутат України, обіцяю уважно вивчити питання та озвучити проблему цього скандального будівництва на всіх можливих найвищих рівнях правоохоронної сфери!
Саша
Сообщения: 1
Зарегистрирован: Пт апр 29, 2022 6:21 pm

Ще декілька відео ошуканих пайовиків.
https://youtu.be/dp8xERhqp40
https://youtu.be/qREl6eUGYww
https://youtu.be/Q-zQkNKTwbQ
Последний раз редактировалось Саша Пт май 06, 2022 12:03 pm, всего редактировалось 1 раз.
Маша
Сообщения: 3
Зарегистрирован: Пт май 06, 2022 7:44 pm

Сотні вінничан вважають себе постраждалими через те, що заморожено будівництво трьох секцій «Європейського кварталу». У господарському суді мають поставити крапку в історії з тим, хто саме «знайти» гроші для завершення робіт та розрахунку, адже чекають люди вже по кілька років…
Ця стаття, https://www.naparise.com/posts/sered-os ... nyky-video, датована 2020 роком, на вулиці 2022.
Коли даний недобуд зможемо кваліфікувати як квадратні метри для сотень сімей?
Изображение
Можливо найкращий варіант збирас=тись пайовикам, шукати підрядника та продовжувати будівництво далі самим?
Підключайтесь, зробимо з недобуду ЖК Європейський квартал - новобуд.
Маша
Сообщения: 3
Зарегистрирован: Пт май 06, 2022 7:44 pm

https://vn.20minut.ua/Vid-Chytachiv/bez ... 11602.html

Нове розслідування вкрадених коштів забудовником ЄК.
Чи допоможе дана стаття людям, що вклали кошти в ЄК, яка ваша думка?
Ответить